Alle werkzaamheden die bij de manege plaatsvinden worden momenteel door een kleine groep mensen opgepakt. Dit zorgt voor een grote belasting op hun schouders. Elk jaar weer moet er een heleboel gebeuren.

Kort gezegd; wij hebben hulp nodig! Het team vrijwilligers is echt aan uitbreiding toe. Want zonder extra hulp komen tal van activiteiten in het gedrang. Met de vrijwilliger die bij ons wil komen helpen voeren we eerst een intake gesprek, waarin we onder andere praten over onze aanpak, cultuur en wijze van werken (hierbij hoort ook het ondertekenen van onze gedragscode). Dan volgt een kennismaking met het team en wordt de toekomstige vrijwilliger onder begeleiding van een collega wegwijs gemaakt in onze vereniging. Na een proefperiode waarin we kijken of we bij elkaar passen groeit de vrijwilliger naar een min of meer zelfstandige rol.

Waar zijn wij mee geholpen?

  1. Kluswerkzaamheden (bij de jaarlijkse klusdagen, verven, zagen  etc.)
  2. Kantinediensten (op jaar basis 2 à 3 keer 4 uur)
  3. Hand- en spandiensten bij wedstrijden
  4. Hulp bij andere feestelijke evenementen (barbecue, familiedag)
  5. Hulp bij sponsorwerving
  6. Het voeren van de paarden
  7. Het up-to-date houden van de website en andere voorkomende internet / PC zaken

Interesse? Klik op een van de artikelen in het menu rechts voor meer informatie en/of neem contact met ons op via Contact.

Onze dank (en die van de ruiters & paarden) is heel groot! Wij zien er naar uit om samen van de Eendenkooi een nog mooiere plek te maken!