Het groene eiland waar we op zijn gesitueerd is heel geschikt voor allerlei kleinere of bij mooi weer grotere sessies. Laat je inspireren op een mooie buitenplek, midden in het groen en toch in de stad. Zoek je een plek voor een vergadering, brainstorm of heisessie, zonder gestoord te worden door invloeden van buitenaf? Dan ben je bij ons aan het goede adres.  

Vooral voor bedrijven in de Haagse regio is dit een unieke plek waar je zonder al teveel kilometers te maken ineens toch helemaal buiten in een natuurlijke omgeving bent. Onze binnen-vergaderruimte is informeel ingericht, geschikt voor 20 personen en heeft grote ramen die uitzicht hebben op de groene omgeving. Uiteraard is onze ruimte voorzien van WiFi en hebben we een (simpele) beamer beschikbaar. 

We stellen onze binnen- en buitenruimte bij voorkeur zonder verdere arrangementen etc. beschikbaar. Dus eigen catering, eigen drank en hapjes en zelf een borrel regelen aan het eind van de heisessie? Geen probleem! Neem even contact met ons op om de mogelijkheden en beschikbaarheid te bespreken.