Wat kost een (groeps)les of privéles en hoe werkt het betalingssysteem?

 

Leden

Niet leden

Leskaart 10 lessen*

€ 155,-

 

 

Losse les per uur

€ 19,-

 

€ 19,-

Privéles half uur

€ 25,50

(of les van je kaart + €10,-)

 

€ 29,50

 

Privéles 1 uur

€ 46,50

(of 3 lessen van je kaart)

 

€ 51,50

 

Duo-privéles half uur

€ 20,50 p.p.

 (of les van je kaart + €5,-)

 

€ 24,50 p.p.

Duo-privéles 1 uur

€ 31,- p.p.

(of 2 lessen van je kaart)

 

€ 35,- p.p.

 

Contributie per verenigingsjaar

€30,-

 

 

Kosten KNHS-lidmaatschap per kalenderjaar

€27,50

 

 

*) Alle lessen van deze leskaart moeten binnen 3 maanden worden gevolgd.

 

Belangrijke informatie:

  •  Wij geven les aan kinderen vanaf 8 jaar.
  • Een les afzeggen moet ten minste 24 uur van te voren. Er wordt dan een halve les van je kaart afgeschreven en je kunt die gemiste les op een ander tijdstip inhalen. Dan zal er ook weer een halve les worden afgeschreven, dit kost je dan niets extra. Bel je niet of te laat af, dan wordt er een hele les van je kaart afgeschreven. Er zijn natuurlijk uitzonderingen, deze zullen apart beoordeeld worden.

  • Wil je, naast je reguliere les, nog een keer in die week extra rijden, dan wordt er slechts een halve les van je kaart afgeschreven. Als je twee vaste rij-uren in de week wil bezetten, dan worden er twee lessen afgeschreven.

  • De leskaarten zijn persoonlijk; er kan dus niet door iemand anders gebruik van worden gemaakt. Wanneer, door welke omstandigheid dan ook, een ruiter stopt met het nemen van rijlessen, dan vindt geen terugbetaling plaats.

  • Om deel te kunnen nemen aan de rijlessen moet je lid zijn van de vereniging. De contributie bedraagt €30 per persoon per verenigingsjaar. Wie lid wordt van de manege wordt ook aangemeld bij de FNRS/KNHS en krijgt daarmee een ruiterpaspoort. De kosten voor het FNRS/KNHS-lidmaatschap zijn voor eigen rekening en bedragen in 2023 €27,50 per kalenderjaar.