Nou, paardrijles natuurlijk! Aan kleine groepen ruiters (gemiddeld 6) met verschillende niveaus en leeftijden en met tien hele leuke paarden. We zoeken iemand die na een poosje inwerken zelfstandig een doordeweekse avond, zaterdag of zondag kan draaien.

Ruiters komen minimaal een uur voor de les op de manege om te helpen op stal. Nadat ze wat klusjes hebben gedaan, of andere ruiters hebben geholpen, verzorgen ze uitgebreid het paard waar ze op zijn ingedeeld voor de les. Na de les gebeurt hetzelfde en doen ze na de uitgebreide verzorging ook nog wat klusjes op stal. Ruiters leren dus ook wat er allemaal bij komt kijken om een paard te hebben. Uitmesten, voeren, revalideren van blessures, verzorging, het terrein netjes houden: hoort er allemaal bij. Samen zetten we iedere dag de schouders eronder. De instructeurs zijn gewend daar helemaal in mee te gaan.

Dus, ben je net zo betrokken als onze ruiters? Heb je ervaring met lesgeven of wil je die opdoen? Reageer dan snel!

Wat vragen wij:

-          Een energieke en gemotiveerde houding in het team

-          Beschikbaarheid voor een vaste dag in de week

-          Een door de KNHS erkend diploma of de bereidheid die te halen

-          Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)

Wil je hier eens over doorpraten en heb je het idee dat het wel iets voor jou is? Neem dan contact met ons op, dan maken we graag een afspraak. Heel graag tot horens!

Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar nummer 06 24 688672 (Cyril Chappin).