Huisregels

Onze paarden hebben dagelijks een goede verzorging en evenwichtige belasting nodig. Paardrijden betekent dat je kiest voor een vrijetijdsbesteding die er altijd is, omdat de paarden er altijd zijn. Dat stelt eisen aan een ieder die lid wordt. Om misverstanden hierover te voorkomen, is het belangrijk dat we afspraken maken met elkaar.

Hiervoor hebben een aantal regels opgesteld die ‘de juiste omgang met elkaar’ duidelijk maken. Deze huisregels vind je hier

Omdat het om de meest voorkomende situaties gaat zijn in de regels geen bepalingen opgenomen voor extreme of uitzonderlijke situaties zoals bijvoorbeeld langdurige ziekte. In dergelijke situaties beslist het bestuur, rekening houdend met de omstandigheden en de algemeen gangbare maatschappelijke normen aangaande de desbetreffende situatie.

Deze huisregels zijn vastgesteld in de Algemene ledenvergadering van april 2019 en blijven van kracht tot een volgende wijziging. Het manegebestuur zal de regels uitsluitend veranderen in overleg met de ledenvergadering. Een voorgenomen wijziging zal aan elke ruiter worden bericht per mail en/of via de eigen instructeur. 

Een actueel exemplaar van de huisregels is altijd aanwezig in de kantine.

Opzeggen

Wanneer jij je lidmaatschap bij Vereniging Jeugd & Paard de Eendenkooi wilt opzeggen, en wilt stoppen met het volgen van lessen, dan kan dat via dit formulier. Houd wel rekening met de opzegtermijn van vier weken, zoals beschreven in de reglementen.

!!! Denk eraan dat je zelf het lidmaatschap bij de KNHS (ruiterpaspoort) stopzet als je echt stopt met paardrijden. Je stuurt daarvoor een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in die e-mail je naam, de reden van opzeggen, je geboortedatum en het ruiterpaspoortnummer. Als je dat niet doet, betaal je nog steeds elk jaar aan de KNHS voor het ruiterpaspoort.