Beste leden,

Op 6 mei kwam na bijna twee maanden het goede nieuws: we mogen op 11 mei weer open! We zijn met het hele team heel erg blij dat we nu echt iedereen weer kunnen ontvangen, ook alle volwassen ruiters. We kijken er naar uit al onze leden weer te zien rijden. Daar doen we het allemaal voor!

We zijn intussen een beetje gewend aan de aangepaste regels, maar voor de volwassen ruiters is dat nog nieuw. Daarom hieronder alles nog eens op een rijtje. We hebben nog geen nieuwe protocollen gezien, maar gaan er even van uit dat er niet veel zal veranderen. Een update sturen we zodra we nieuws hebben.  

Nieuwe regels op de manege

Het is heel erg belangrijk dat we ons bij de lessen gaan houden aan een aantal nieuwe regels en uitgangspunten. Het zijn deels eigen regels om de lessen op een fijne manier te kunnen organiseren en deels nieuwe overheidsregels waar we ons aan moeten houden. 

Om ervoor te zorgen dat deze regels goed nageleefd worden hebben wij een documentje opgesteld waarin je deze regels kunt terugvinden (zie het bestand onder dit bericht). Ook is er een brief gestuurd naar alle leden via de mail met meer informatie wat betreft de start van de lessen en de belangrijke regels. Heb je alsnog een belangrijke vraag of mededeling? Neem dan contact op met de stalcoördinator van jouw lesdag of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Wij hopen alle ruiters snel weer terug te zien op de manege!

 

Gedragsregels Covid-19